Diode Laser

Nooit meer harsen of scheren!

Uw ongewenste haargroei kan veel ongemakken met zich mee brengen zoals, rode bultjes, jeuk, ingegroeide haren door scheren en harsen.
Met onze laserbehandeling kunnen wij uw ongewenste haargroei permanent verwijderen.
Met behulp van onze laser kunnen wij de haartjes bij de haarwortel vernietigen  en omdat onze laser uitgerust is met een ice laser doen wij dit ook nog eens vrijwel pijnloos.
Kortom nooit meer scheren en nooit meer harsen!

De Diode laser is zéér effectief op het gebied van definitieve ontharing, na gemiddeld 8 tot 10 behandelingen behaal je een haarreductie tot 95%. De diode laser is geschikt voor ieder huid en haartype, ook de zongebruinde huid kan effectief en veilig behandeld worden. Zo kun je het gehele jaar door jouw cliënten behandelen.

De voordelen:
Dankzij de ICE kop die koelt tot een temperatuur van -3 is de behandeling ontzettend aangenaam voor u en wordt de behandeling als vrijwel pijnloos ervaren


Yag Laser

De YAG laser is zéér effectief voor het verwijderen van tattoos, na gemiddeld 10 behandelingen is de tattoo waar je jij aan stoort verdwenen. De behandeling laat geen littekens achter!

Onze Yag laser is voorzien van 3 verschillende golflengtes en gebruiken wij voor het :

  •  Laseren van donkere pigmenten effectief verwijderen.
  •  Laseren van  gekleurde pigmenten alsmede.
  •  Laseren van Permanente make up.
  • En onze Yag Laser wordt gebruikt voor de ontzettend populaire carbon laser peeling.


Dus heb jij een ongewenste Tattoo of permanente make up, dan kunnen wij deze effectief en veilig Laseren met onze Yag Laser!