Casmara Lightening Tone Up Cream

Standaard verzending 1 - 3 Werkdagen

Een hydraterende en herstellende oplichtende crème met flasheffect. Een innovatieve crème die de huid verzacht en egaliseert, de huid gezicht onmiddellijk verheldert en hydraterende en herstellende voordelen biedt. Speciaal ontwikkeld voor de huid met onregelmatige pigmentatie. Maakt de huid lichter en stralender, minimaliseert poriën en imperfecties, verbergt roodheid egaliseert de huidtone, verzacht de huid, hydrateert
TIP: Breng Tone-Up Cream als een pre-base voor uw make-up, om de huid voor te bereiden en huid onvolkomenheden te vervagen, voor een stralend effect.

Productinformatie

Som alle details op die je klanten helpen het juiste product te vinden.

50ml

Created with Sketch.

Actieve ingrediënten:
UVPROTECT: beschermt tegen de verouderende werking van licht; de flashactie perfectioneert en fleurt het gezicht onmiddellijk op.

NIACINAMIDE: een actief depigmenterend en herstellend ingrediënt. Heeft een dubbele werking: Kan de omzetting van melanosomen in keratinocyten belemmeren, de laatste stap in het melaninevormingsproces en het activeert en herstelt het DNA, waardoor het uiterlijk van de huid in haar totaliteit verbeterd.

JOJOBA MELK: een hydraterend natuurlijk ingrediënt. Jojoba-melk heeft veel voordelen: het zorgt voor celregeneratie en de hydratatiecapaciteit van

Productdetails

Created with Sketch.

Voor wie is het?
Alle huidtypen, gezicht, hals, neklijn en handen.
Uniseks formule geschikt voor alle huidsoorten.

Bijzondere instructies

Created with Sketch.

Dit is een goede plek voor voorwaarden of verzendbeperkingen die eventueel voor dit product gelden.