RECOVERY NOURISHING CREAM

Standaard verzending 1 - 3 Werkdagen

Intensief concentraat van actieve ingrediëntenActiveert en revitaliseert de huid om de functionaliteit en het evenwicht van de jonge huid, die verloren is gegaan als gevolg van cellulaire veroudering, te herstellen.Het elixir van de jeugd. De Longevity collectie is de eerste verjongende behandeling die is ontwikkeld door het CASMARA Investigation Center dat werkt door het stimuleren van de huidstamcellen. Het product werkt op een andere manier overdag en ‘s nachts, met uitzonderlijke resultaten. High-tech cosmetica die de stamcellen van de huid stimuleren.Een intelligent cosmetisch product. Overdag biedt het cellulaire bescherming en gedurende de nacht vernieuwt het de energie in de cellen.Productinformatie

Som alle details op die je klanten helpen het juiste product te vinden.

50ml

Created with Sketch.

Actieve werkstoffen
Chondriacare®: een intelligent peptide. Gedurende de dag beschermt het de cellulaire structuren tegen vrije radicalen. Gedurende de nacht helpt het de cellen om hun energiereserves te verhogen.
Collageneer®: rimpelvulling. Het verhoogt de aanmaak van type I collageen en stimuleert de productie van beschermende eiwitten (HSP).
Phytrogen®: een botanisch complex gemaakt uit 8 planten die isoflavonen creëren om fyto-oestrogenen te creëren. Macadamia olie en
Shea Butter: bieden intense hydratatie en voeding. Hebben een herstellende en antioxidant werking dankzij de hoge dosering van vitamine E en meervoudig onverzadigde vetzuren (omega 3 en 9).

Productdetails

Created with Sketch.

Voor wie is het?
Alle huidtypen.
Unisex-formule, voor de rijpe huid die door of na de menopauze gaat.

Bijzondere instructies

Created with Sketch.

Dit is een goede plek voor voorwaarden of verzendbeperkingen die eventueel voor dit product gelden.